Over Adviesvlogs

Mijn naam is Thierry Stokkink (1984). In de 9 jaar dat ik hypotheekadviseur ben, heb ik gemerkt dat vooral een laagdrempelige manier van presentatie, uitleg en advies als prettig wordt ervaren. Vandaar dat ik zo min mogelijk in pak loop, liever geen vaktermen gebruik bij de uitleg en adviseer op een manier alsof ik mijn familie adviseer.

Op social media geef ik ook tips via video’s vandaar dat ik heb gekozen voor de bedrijfsnaam Adviesvlogs.

Met de rekenmodules op mijn website kun je eigen vergelijkingen maken die je helpen om financieel inzicht te krijgen. Ook heb ik een Wegwijzer, Checklist en Stappenplan gemaakt die je via deze link kunt aanvragen. Hierin krijg je tips om je leencapaciteit te vergroten en inzicht in welke stappen er allemaal zijn als je een huis gaat kopen.

Je kunt mij bellen voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek waarin ik jouw financiële mogelijkheden met je ga doornemen, wat alle bijkomende kosten zijn en een indicatie van de toekomstige maandlast.

Bel 085-0028416 of klik hier om een afspraak te maken.

Adviesvlogs is een financieel advieskantoor ingeschreven onder het KVK-nummer 61491047 en AFM-nummer 12045107. Je kunt mij inschakelen als hypotheek- en verzekeringsadviseur. Ik sta geregistreerd als Erkend financieel adviseur en Erkend hypothecair planner.

Tarieven

Adviesvlogs hanteert vaste prijzen voor advies en bemiddeling in hypotheken en complexe verzekeringen. Het standaard uurtarief voor de advies- en de bemiddelingswerkzaamheden bedraagt € 135,-.

Advies- en bemiddeling hypotheek

Eventuele opslagen

 • Als er een tweede aanvrager is dan geldt er een opslag van € 325;
 • Voor het sluiten van verzekeringen via Adviesvlogs, die voortkomen uit de risico-analyse geldt een opslag van € 125 per verzekering;
 • U betaalt € 275 extra per verzekering als u een bestaande kapitaalverzekering/spaarrekening eigenwoning wilt meenemen naar de nieuwe hypotheek;
 • Ondernemers betalen € 550 extra aan bijkomende kosten;
 • Het aanvragen van een extra lening zoals de starterslening € 375;
 • Indien er een hypotheekaanvraag via een serviceprovider ingediend moet worden € 225.

Advies- en bemiddeling uitvaartverzekering

 • 1 persoon € 250;
 • 2 personen € 375.

Advies- en bemiddeling overlijdensrisicoverzekering (niet in het hypotheektraject)

Advies- en bemiddeling woonlastenverzekering (niet in het hypotheektraject)

 • 1 persoon € 375;
 • 2 personen € 500.

Advies- en bemiddeling arbeidsongeschiktheidsverzekering

 • € 750.

Advies- en bemiddeling lijfrenterekening

Schadeverzekeringen

Bij de schadeverzekeringen ontvangt Adviesvlogs inkomsten uit provisie. De hoogte van de provisie is 20% over de betaalde premies.

Vrijblijvend meer weten over jouw situatie en mogelijkheden? Dat kan!

Een relaxed hypotheektraject? Vraag ons gratis stappenplan aan!